Curs de pregătire continuă a auditorilor energetici pentru clădiri – 2019


Asociatia Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România anunță organizarea unui CURS DE PREGĂTIRE CONTINUĂ a auditorilor energetici pentru clădiri în perioada aprilie – mai 2019 cu următoarele teme:

  • PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE – principii de functionare, dimensionare pentru diverse aplicatii, costuri.
  • PANOURI SOLARE TERMICE – principii de functionare, dimensionare pentru diverse aplicatii, costuri.
  • METODE COMPLEMENTARE DE ANALIZA ENERGETICA FOLOSIND DATE CULESE IN SITU.

Durata cursului este de 6 ore si pretul cursului este de 300 lei pentru membrii AAECR si 450 lei pentru nemembri. Vom reveni cu precizări privind locatia de desfasurare si data exacta, numarul de locuri si perioada de inscriere. Aceste informatii vor fi publicate si pe website-ul AAECR.

Acest tip de curs este util pentru perfectionarea pregatirii in domeniul atestat si la completarea memoriului de activitate pe care îl depuneti cu ocazia prelungirii dreptului de practica, o data la 5 ani.

Mentionam ca Metodologia de Calcul a Performantei Energetice a Cladirilor (Mc001) se afla in revizuire majoră, deocamdată intr-o forma de lucru insuficient de clara. Vom anunta cursuri intensive de pregatire pentru aceasta noua forma a Mc001 odata cu acceptarea ei de catre comitetele de specialitate din MDRAP si Comisia Europeana.

© 2019 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.


Calitatea de membru AAECR se păstrează prin achitarea la zi a cotizației anuale.


Mai multe informații puteți găsi aici.