Curs de pregătire continuă a auditorilor energetici pentru clădiri – Brasov 2019


Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din România organizeaza CURSUL DE PREGATIRE CONTINUA a auditorilor energetici pentru cladiri anuntat anterior, pentru data de 04 mai 2019, cu urmatoarele teme:

  1. METODE COMPLEMENTARE DE ANALIZA ENERGETICA FOLOSIND DATE CULESE IN SITU. Lector – Prof.univ.dr.ing Emilia Cerna MLADIN
  2. PANOURI SOLARE TERMICE – principii de functionare în cadrul instalatiilor pentru cladiri, dimensionare pentru diverse aplicatii, efecte energetice, costuri. Lector – Cerc. st. gr I. Dan BERBECARU
  3. PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE – principii de functionare, dimensionare pentru diverse aplicatii, costuri. Lector – ing. Ion OCHEA

Locatia de desfasurare, pentru data de 18 mai 2019, este Universitatea Transilvania din Brasov. Programul pentru ziua de sambata 18 mai este: 10.00 – 12.00 adunarea generala anuala ordinara a membrilor AAECR, pauza de masa în jurul orei 12.00, curs de pregatire continua între 12.30 – 18.30. Sala in care se va desfasura cursul va fi anuntata cu o saptamana inainte, doar celor înscrisi la curs.

Durata cursului este de 6 ore si pretul cursului este de 300 lei pentru membrii AAECR si 450 lei pentru nemembri.

Acest tip de curs este util pentru perfectionarea pregatirii in domeniul atesat si la completarea memoriului de activitate pe care îl depuneti cu ocazia prelungirii dreptului de practica, o data la 5 ani.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE:

Pentru inscrierea la curs achitati pretul cursului de 300 lei (pentru membrii AAECR care au cotizatia anuala achitata la zi), sau 450 lei pentru auditori energetici nemembri AAECR, în contul RO10 BTRL RONC RT0V 5627 3901 deschis la BANCA TRANSILVANIA. Codul Unic de Inregistrare fiscala (CUI) este: 17085834. Trimiteti apoi ordinul de plata prin e-mail la director@aaec.ro . In maxim 3 zile primiti prin e-mail confirmarea de inscriere. Plata pretului cursului in numerar, la fata locului, este acceptata numai dupa inscrierea la curs cu cel putin 3 zile inainte de curs si justificarea alegerii acestei modalitati de plata. Cei care se vor prezenta la curs fara a indeplini procedura de inscriere, vor fi primiti doar în limita locurilor disponibile, dar nu vor primi materialele tiparite la intrarea la curs, ci ulterior.

Perioada de înscriere este pana la 15.05.2019 pentru Brasov.

Pe cei care s-au înscris deja la curs pentru locatia Bucuresti si doresc sa vina la curs la Brasov ii rog sa transmita un mesaj, în timp util rezonabil, prin care sa precizeze ca se vor prezenta la curs la Brasov.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.