Parteneri

VELUX

velux
VELUX Romania comercializeaza ferestre de mansarda, produse de instalare, dispozitive de comanda si control, accesorii decorative si parasolare.

Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv printr-o retea nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.


Asociatia Green Revolution

green-revolution

Asociatia Green Revolution a fost fondata in martie 2009, fiind prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania.

Obiectivele noastre vizeaza atat promovarea si sustinerea initiativelor de protectie a mediului in corelare cu principiile dezvoltarii sustenabile, cat si determinarea implicarii active a autoritatilor si a mediului de afaceri in campanii de inverzire ale oraselor si campanii de educatie ecologica.

Respectand aceste valori, Green Revolution a lansat in 2010 proiectul Green Business Index, fiind recunoscut drept singurul top al celor mai „verzi” companii din Romania si reprezentand un instrument de monitorizare si evaluare a initiativelor dedicate preocuparilor fata de mediu, avand ca scop incurajarea si recunoasterea meritelor companiilor care dau dovada de responsabilitate fata de mediu.


Agenda Constructiilor

Agenda Constructorilor

Agenda Constructiilor este o revista de investitii, proiecte, santiere si tehnologii pentru constructii / instalatii, editata in sase editii pe an.

Audienta publicatiei este constituita din factori de decizie la nivelul companiilor, mediatizarea in randul cititorilor profesionisti fiind asigurata prin distributia catre antreprenori si reprezentanti ai societatilor de constructii /amenajari interioare, furnizori si distribuitori de materiale si tehnologii pentru constructii si instalatii, tamplarie, birouri de arhitectura si proiectare, grupuri de investitii, ordonatori de credite – institutii publice (ministere, primarii, consilii locale/judetene) si private (companii de dezvoltare a proiectelor imobiliare, banci, societati de asigurari, firme din sectorul hotelier, turism, transporturi, industrie, agricultura, servicii etc). Revistele sunt difuzate in cadrul manifestarilor expozitionale si conferintelor specializate.


Econet Romania

Econet Romania

Platforma de informare, networking & marketing in domeniile constructii, energie si mediu in Romania se formeaza in prezent noi piete: piete pentru tehnologii si solutii pentru o dezvoltare durabila. Guvernul roman se implica el insusi in cresterea eficientei energetice, reducerea emisiilor si acorda o importanta deosebita protectiei mediului. Investitiile publice planificate in acest sector sunt uriase.

Informarea corecta si stabilirea contactelor potrivite sunt cruciale in obtinerea succesului pe o piata noua.

Aici intervine econet romania cu:

  • informatii actuale si analize detaliate despre urmatoarele sectoare: cladiri, energie si mediu
  • retea extinsa pentru lobby
  • promovarea de know-how german pentru dezvoltare durabila
  • reprezentare companii si servicii de dezvoltare a afacerilor
  • unirea competentelor tehnice de baza ale companiilor germane in domeniile cladiri, energie si mediu.

Econet romania este initiativa GreenTech a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania)


MATEK

logo-matek

 MATEK  este singura revista online, cu stiri in timp real, din tara si din strainatate, care ofera o noua perspectiva in domeniul constructiilor: totul sub acelasi acoperis. In spatele  MATEK  o revista digitala devotata constructiilor, se afla dorinta noastra de a conecta fiecare business cu audienta lui, de a informa in timp real si corect publicul & antreprenorii.

In acelasi timp spunem povestea afacerilor si a oamenilor care le-au creat, avand grija sa includa si o componenta educationala pentru tinerii antreprenori.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.