Anunt important privind protectia datelor cu caracter personal


Incepand de vineri 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru a respecta prevederile regulamentului datele de contact a tuturor membrilor AAECR au fost sterse de pe websiteul AAECR si vor fi reafisate numai cu acordul dumneavoastra scris.

În acest sens, va rog sa descarcati formularul de acord de aici, sa il completati cu datele dumneavoastra, sa il semnati si sa il trimiteti scanat prin e-mail la adresa director@aaec.ro, numai daca doriti ca datele dumneavoastra de contact sa fie afisate pe websiteul AAECR si daca doriti sa primiti in continuare prin e-mail informari de la AAECR enumerate clar in textul acordului. Datele dumneavoastra personale nu vor fi folosite de catre AAECR in alte scopuri decât cele declarate în acord.

În cazul netransmiterii acordului dumneavoastra completat si semnat veti beneficia în continuare de toate drepturile statutare ale membrilor AAECR, însa nu veti mai primi mesaje de informare de la AAECR prin e-mail sau telefon.

Cei care au trimis deja acest accord nu-l mai trimiteti.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.