CURS ONLINE DE FORMARE A AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI


În perioada 19 februarie – 27 aprilie 2024 AAECR organizează o noua serie de cursuri pentru pregătire în vederea susținerii examenului de atestare în profesia AUDITOR ENERGETIC PENTRU CLĂDIRI.

Cursul este compus din doua module, modulul de teorie care se va desfășura online și modulul de aplicații (proiect) care se va desfășura în cinci ședințe cu prezența fizică la Universitatea Politehnica din București. Aceste ședințe se vor ține în zile de sâmbătă.

Cursul se desfășoară în conformitate cu cerințele Regulamentului de Atestare a Auditorilor Energetici pentru Clădiri aprobat prin Ordinul MDRT nr. 2.237/2010 și modificat prin Ordinul MDRAP nr. 996/2016 și Ordimul MDLPA nr. 963/2021 iar cursanții trebuie să se încadreze în criteriile de eligibilitate prevăzute de acest regulament.

Înscrierea la curs se face în perioada 04 ianuarie 2024 – 18 februarie, 2024.  Înscrierea se face online urmând următorii pași:

  • Trimiteti solicitarea de înscriere la adresa de e-mail director@aaec.ro.
  • Pe adresa de e-mail de la care ati inițiat solicitarea veți primi un formular de cerere de înscriere  și lista cu documente ce trebuie sa le trimiteți scanate, prin e-mail.
  • Trimiteți documentele solicitate și dacă acestea îndeplinesc condițiile primiți prin e-mail contractul ce trebuie încheiat între părți (AAECR și cursant).
  • După semnarea contractului de ambele părți efectuați plata contravalorii cursului în contul AAECR specificat în contract și trimiteți dovada efectuării plații prin e-mail.

Prețul cursului este de 5500 lei

Pentru detalii suplimentare contactați prin e-mail la adresa director@aaec.ro sau la telefon 0725.954.515 – Director de comunicare STELIAN BÂRA.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.