Forumul C4E, 3-6 iunie 2020, Poiana Brasov, Romania


Forumul-C4E

Cea de-a treia ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente de networking și dezvoltare a comunității pe tema eficienței energetice din Europa Centrală și de Est – Forumul de Eficiență Energetică din Europa Centrală și de Est 2021 (Forumul C4E 2021) va avea loc în perioada 21-24 aprilie 2021, în una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România –  Poiana Brașov.

Ținând cont de faptul că primele două ediții ale Forumului C4E au fost organizate pe litoral, pe coasta Mării Negre din Bulgaria în 2016 și în apropierea lacului din Serock, Polonia în 2018, acum a venit rândul muntelui! Locația în care se va desfășura evenimentul din 2021 este Ana Hotels Poiana Brașov – un hotel spa de 4 stele situat chiar la baza muntelui și în apropierea Castelului Bran și a altor obiective renumite din Transilvania.

La eveniment sunt invitați și așteptați să participe reprezentanți ai autorităților guvernamentale, ai companiilor și societății civile precum și alți actori interesați de eficiența energetică din Europa Centrală și de Est.

Dacă aveți vreo sugestie cu privire la Forumul C4E 2021 vă invităm să contactați organizatorii la info@c4eforum.net pentru a împărtăși ideile dvs. cu privire la: speakeri relevanți, subiecte de actualitate care pot fi incluse în agenda evenimentului, evenimente care poate fi organizate înainte de începerea conferinței sau orice altă idee care poate contribui la îmbunătățirea Forumului C4E 2021.

Pentru mai multe informații cu privire la Forumul C4E 2021 vă invităm să vizitați pagina web: http://www.c4eforum.net/ și să urmăriți paginile de Twitter: twitter.com/C4EForum și Facebook: facebook.com/C4EForum2020.

Un eveniment organizat de: Asociația Cluster Pro-nZEB în parteneriat cu European Climate Foundation și Chance for Buildings.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.