Green Solution House castiga concursul Casei Active


21 noiembrie, Bruxelles – Casa Activa (Active House), alianta companiilor care impartasesc viziunea cladirilor ce creaza vieti mai sanatoase si mai confortabile pentru ocupantii lor, fara un impact negativ asupra climei, are bucuria sa anunte castigatorul Concursului de Etichetare Casa Activa. Concursul a fost lansat in luna aprilie pentru a introduce noua etichetare si a adunat un numar de 21 de propuneri din intreaga lume.

Juriul, compus din experti internationali, a nominalizat 5 proiecte, pe care alianta le-a evaluat in continuare prin interviuri cu arhitectul si proprietarul. Proiectele au fost evaluate si in concordanta cu principiile casei active: confort, energie si mediul inconjurator.

Juriul a desemnat Green Solution House (Danemarca) drept castigatoare a concursului, datorita combinatiei sale unice a celor trei principii ale Casei Active in procesul de proiectare, detaliilor de modernizare a cladirilor existente si a caracteristicilor sale educationale.

Green Solution House

Alianta Casa Activa impreuna cu juriul au hotarat ca alte trei proiecte nominalizate sa fie recompensate cu eticheta de Casa Activa. Aceste trei proiecte au fost Isobo Aktiv Haus din Norvegia, LichtaktivHaus din Germania si House on Garda Lake din Italia.

ISOBO Aktiv
isobo

LichtAktiv Haus

lichtaktiv

House on Garda Lake

gardalake

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.