In atentia partenerilor Clusterului pRO-nZEB: Invitatie de participare la sesiunea de formare de formatori „Renovarea energetica a cladirilor la nivel nZEB” – Proiect „Fit-to-nZEB”


În numele echipei proiectului Fit-to-nZEB (www.fit-to-nzeb.com) vă adresăm invitația de a informa networkul dvs despre participarea, în data de 22-23 mai 2019 la sesiunea de formare a formatorilor pentru programul de pregătire profesională „Renovarea energetică a clădirilor la nivel nZEB” (nZEB – clădire cu consum de energie aproape egal cu zero), dedicată cadrelor didactice universitare care doresc implementarea modulelor Fit-to-NZEB în programele de pregătire curente și viitoare în cadrul Universităților de profil.

Cursul se va desfășura în zilele de 22 mai și 23 mai în intervalul orar 09:00-18:00, în cadrul Centrului de pregătire profesională în domeniul nZEB – Building Knowledge Hub România, la sediul INCD URBAN-INCERC din Şos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, București. Vă rugăm să regăsiţi în ataşament programul şi structura completă a cursului.

Cursul este subvenționat în proporţie de 100% în cadrul proiectului Fit-to-nZEB, finanțat prin programul Horizon 2020 şi toți participanții vor obține un certificat de participare din partea proiectului Fit-to-nZEB. Pentru persoanele care nu sunt din București, organizarea și costurile aferente deplasării și cazării vor fi suportate de către participanți.

Detalii suplimentare despre curs se pot obține de la Ciprian Nanu, tel: 0744298803, e-mail: nzeb@bdgroup.ro.

Locurile sunt limitate iar înscrierile se fac doar pe baza transmiterii cererii de înscriere din atașament, completată cu datele participantului, la adresa de e-mail: nzeb@bdgroup.ro până cel târziu la data de 20 Mai 2019.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.