Invitație ClusterXchange – SMART4NZEB


Stimați membri ai Clusterului pRO-nZEB,

Proiectul SMART4NZEB oferă posibilitatea participării membrilor clusterului pRO-nZEB la sesiuni de schimburi de experiență (3/5 zile) în cadrul programului ClusterXchange, program care are în vedere, printre altele, creșterea colaborării între diferite organizații din țările partenere: România, Polonia, Serbia, Slovenia.

Vizate în cadrul acestui program sunt Întreprinderile Mici și Mijlocii, Clusterele / Rețelele de Afaceri, Centrele Tehnologice, Institutele de Cercetare, Acceleratoarele / Incubatoarele de Afaceri și alte organizații care au rol de sprijin în dezvoltarea afacerilor și procesul de inovare din regiune.

În acest context, participanții (reprezentanți ai unor organizații ca cele menționate anterior, tipul organizației fiind un criteriu de eligibilitate) pot beneficia de sprijin financiar pentru deplasarea în vederea participării la evenimentele organizate în Polonia, Serbia sau Slovenia.

Acest sprijin este sub forma unei sume fixe (”lump-sum”) oferite organizației participante, cuantumul sumei depinzând de țara de destinație și durata vizitei.

Tabelul de mai jos oferă informații cu privire la datele evenimentelor planificate pentru anul 2022, cuantumul sprijinului financiar ce poate fi obținut și linkuri către broșurile evenimentelor, unde puteți găsi și informații cu privire la agendele propuse.

Țara gazdăDate evenimentSprijin financiar de care poate beneficia o organizație participantăLink informații utile / broșură eveniment (e.g. Agende, Eligibilitate, Destinații)
Polonia23-27 mai 2022610 EUR (5 zile)https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Poland_May_23-27_Final.pdf
Slovenia06-10 iunie 2022720 EUR (5 zile)https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Slovenia_June_06-10_Final.pdf
Serbia21-23 iunie 2022280 EUR (3 zile)https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Serbia_June_21-23_Final.pdf

Menționăm că o organizație (eligibilă) poate beneficia de sprijinul financiar o singură dată în program și doar pentru un singur reprezentant din cadrul acesteia, plata sumei având loc după ce are loc participarea efectivă în cadrul evenimentului și după încheierea unor formalități, în conformitate cu cerințele ”European Innovation Council and SMEs Executive Agency”  – EISMEA, exprimate prin manualul calității ESCP-4X. Cei interesați vor fi informați în mod detaliat cu privire la formalități și vor primi tot sprijinul nostru pentru îndeplinirea acestora.

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă exprimați interesul pentru participarea în program cât de curând posibil, prin completarea și transmiterea formularului ce poate fi găsit în josul paginii, aici.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți întrebări suplimentare.

De asemenea, în măsura în care este posibil, asociațiile profesionale sau de afaceri parte din Clusterul pRO-nZEB sunt invitate să transmită această informare și către membrii lor, aceștia din urmă fiind de asemenea eligibili pentru participare.

Cu considerație,
Horia Petran


INCD URBAN-INCERC – Sucursala INCERC Bucuresti
The Building Knowledge Hub – Romania

Adresa:266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania
Telefon(+4) 0212550835
Mobil(+4) 0723712420
Fax(+4) 0212551852
Adresa web:http://www.incd.ro/
Adresa e-mail:  hp@incd.ro

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.