Profesioniști în execuție certificați pentru Casa Pasivă


Sub coordonarea Institutului Național de Cercetare Dezvoltare URBAN-INCERC, ca furnizor oficial al cursului elaborat de Passive House Institute din Germania, echipa proiectului Train-to-nZEB (www.train-to-nzeb.com) anunţă organizarea a două noi sesiuni a cursului de pregătire profesională Introducere în realizarea nZEB: Profesioniști în execuție certificați pentru Casa Pasivă. Cele două sesiuni de curs se vor desfășura pe parcursul a 3 zile fiecare: sesiunea 1 în perioada 14-16 mai 2018 și sesiunea 2 în perioada 21-23 mai 2018, în cadrul Centrului de pregătire profesională în domeniul nZEB – Building Knowledge Hub România, la sediul INCD URBAN-INCERC din Şos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, București.

Înțelegerea și aplicarea corectă a principiilor care stau la baza conceptului de „Casă Pasivă” constituie o etapă importantă în realizarea practică a clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB).

Cursul este organizat pe două specializări: Anvelopa Clădirii și Instalații pentru Construcții. Opțiunea pentru una din cele două specializări poate fi făcută în funcție de pregătirea de bază a cursanților sau în funcție de domeniul în care aceștia doresc să își crească aria de cunoștințe. Vă rugăm să regăsiţi în ataşament structura completă a cursului.

Cursul este subvenționat în cadrul proiectului Train-to-nZEB, finanțat prin programul Horizon 2020. Taxa de participare la curs este de 650 lei/participant (o specializare) și include broșura cu prezentările de curs și pauzele de cafea și prânz. În cadrul unei sesiuni de curs puteţi opta doar pentru o specializare: Anvelopa Clădirii sau Instalații pentru Construcții, acestea desfăşurându-se în paralel în cadrul a doua grupe.

Cursanții vor putea participa și la sesiunea de examinare pentru certificarea de către Passive House Institute, care va avea loc în data de 25 mai 2018. Taxa de examinare este de 465 lei / participant (o specializare), respectiv de 580 lei / participant (ambele specializări), fiind subvenționată în proporție de 50% în cadrul proiectului Train-to-nZEB. Mai multe informații vor fi disponibile în cadrul desfășurării cursului.

Pe lângă certificarea Passive House Institute (acordată în urma examinării), toți participanții vor obține un certificat de participare din partea proiectului Train-to-nZEB.

Vă invităm să vă înscrieți la acest curs pentru a beneficia de pregătire profesională la standarde internaționale și pentru a avea acces la facilitățile primului centru de formare profesională pentru nZEB din România, dotat cu cele mai noi și performante tehnologii în domeniu!

Locurile sunt limitate iar înscrierile se fac doar pe baza transmiterii cererii de înscriere din atașament, completată cu datele dvs., la adresa de e-mail: nzeb@bdgroup.ro. Ordinea primirii cererilor de înscriere va avea prioritate.

Informații cu privire la achitarea taxelor de participare și examinare vă vor fi transmise în urma primirii cererii de înscriere.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail la adresa de mai sus sau la telefon 0733518457.

Structura curs PHTP

Cerere inscriere curs PHTP Mai 2018

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.