„Săptămâna nZEB” Timișoara – 10 – 13 mai 2023


Clusterul pRO-nZEB împreună cu INCD URBAN-INCERC – parteneri în proiectul „The nZEB Roadshow” și în parteneriat cu echipa Asociației PORTIC, Primăria Municipiului Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara, au plăcerea de a vă invita la „Săptămâna nZEB” TIMIȘOARA, care se va desfășura în Piața Iancu Huniade, în perioada 10-13 mai 2023.

Proiectul The nZEB Roadshow este finanțat în cadrul programului HORIZON 2020 al Uniunii Europene și este implementat de un consorțiu format din organizații din Bulgaria, Croația, Grecia, Italia și România, în vederea promovării pe plan local și regional a bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru stimularea cererii de personal calificat.

După evenimentele nZEB care au fost organizate la București (2021) și Brașov, Iași și Cluj Napoca (2022), a venit rândul Timișoarei în a fi gazda Săptămânii nZEB.
Timp de patru zile (10-13 mai 2023) vor avea loc sesiuni de prezentări, ateliere de lucru și activități practice, demonstrative, vizite pe șantiere care țin de prezentul și viitorul clădirilor cu consum de energie aproape zero (nZEB) în România. Mai multe informații despre eveniment și agenda preliminară sunt disponibile pe pagina evenimentului, la: https://www.pro-nzeb.ro/articol-pro-nzeb/saptamana-nzeb-timisoara-10-13-mai-2023/

Similar organizării Săptămânii nZEB Cluj-Napoca, evenimentul de la Timișoara va fi susținut prin contribuția partenerilor participanți. În acest sens, partenerii de organizare au pregătit pachete de participare pentru companiile doritoare să se alăture evenimentului. În măsura în care doriți să participați ca partener al evenimentului, vă rog să contactați echipa Asociației Portic, care se ocupă de aspectele logistice aferente acestui eveniment, prin transmiterea unui e-mail către Ioana Botea <nzeb@portic.eu>. Numărul de locuri este limitat, iar membrii Clusterului Pro-nZEB au reducere de 20% din costurile de participare.
Atașat regăsiți broșura de prezentare a evenimentului.

Accesul vizitatorilor este gratuit, însă unele activități sunt pe baza de înregistrare. Linkurile de înregistrare pentru activități specifice vor fi disponibile în curând, cu accesare din agenda evenimentului.

Pentru mai multe detalii referitoare la prezentarea produselor dvs. și la participarea ca parteneri la eveniment, vă rugăm sa scrieți la adresa următoare: nzeb@portic.eu.

De asemenea, avem rugămintea sa diseminați link-ul spre pagina evenimentului către toți cei din rețeaua dvs. de parteneri interesați de implementarea conceptului nZEB.

Cu deosebită considerație,

În numele Echipei de Organizare din partea Clusterului pRO-nZEB,

Horia Petran

INCD URBAN-INCERC – Sucursala INCERC Bucuresti

The Building Knowledge Hub – Romania

Adresa:266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania
Telefon(+4) 0212550835
Mobil(+4) 0723712420
Fax(+4) 0212551852
Adresa web:http://www.incd.ro/

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.