Schimburi de experiență cu organizații din Polonia, Slovenia sau Serbia – Programul ClusterXchange (SMART4NZEB)


Dragi membri ai clusterului pRO-nZEB,

Proiectul SMART4NZEB oferă posibilitatea organizațiilor din România să participe la schimburi de experiență, activități de networking, traininguri, ateliere de lucru și întâlniri de tip B2B, alături de organizații din Slovenia, Serbia și Polonia (Programul ClusterXchange – https://clustercollaboration.eu/clusterxchange).

Participarea la astfel de sesiuni de schimburi de experiență reprezintă o oportunitate pentru participanți de a se conecta cu potențiali clienți sau colaboratori, diferite clustere, rețele de afaceri și alte organizații din Europa Centrală și de Est. Evenimentele sunt menite să faciliteze în primul rând o mai bună colaborare la nivel internațional și pot fi adaptate în funcție de interesul celor care doresc să participe, urmărind creșterea competitivității participanților pe plan național și / sau regional.

Sperăm că această oportunitate este de interes pentru dumneavoastră, având de asemenea în vedere faptul că o implicare activă a membrilor clusterului pRO-nZEB în astfel de activități va duce la o recunoaștere mai bună a clusterului și a membrilor acestuia la nivel regional și, implicit, a capacității tuturor celor implicați de a dezvolta noi relații pe plan internațional, de a se implica în noi proiecte și de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri bazat pe o colaborare activă în regiune.

Deja există evenimente planificate, așa cum a fost transmis anterior. Mai multe informații cu privire la evenimentele care au loc în curând pot fi găsite aici: https://www.pro-nzeb.ro/articol-pro-nzeb/schimburi-de-experienta-cu-organizatii-din-polonia-slovenia-sau-serbia-programul-clusterxchange-smart4nzeb/

În ceea ce privește evenimentele descrise în linkul anterior, chiar dacă evenimentul din Polonia are loc deja săptămâna viitoare, pentru Slovenia (6-10 iunie) și Serbia (21-23 iunie) încă este suficient timp pentru ca cei interesați să-și manifeste interesul.

De asemenea, cei care nu pot participa la evenimentele planificate în iunie, dar care ar dori să ia parte la astfel de sesiuni de schimburi de experiență în acest an, lansăm rugămintea de a ne semnala acest lucru prin completarea și transmiterea următorului formular: https://forms.gle/b37CbD6PGJiRah7GA

Vă rugăm să ne contactați în cazul în care aveți întrebări.

Cu considerație,Horia Petran

INCD URBAN-INCERC – Sucursala INCERC Bucuresti
The Building Knowledge Hub – Romania

Adresa:266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania
Telefon(+4) 0212550835
Mobil(+4) 0723712420
Fax(+4) 0212551852
Adresa web:http://www.incd.ro/
Adresa e-mail:  hp@incd.ro

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.