Ziua auditorului energetic – editia a V-a


Asa cum s-a hotarat la evenimentul similar din 2017 cat si la Adunarea Generala a membrilor AAECR din mai 2018, ZIUA AUDITORULUI ENERGETIC se va organiza in zona Clisurii Dunarii, pe Valea Cernei.

Perioada evenimentului este de joi 06 septembrie pana duminica 09 septembrie 2018.

Pentru informatii detaliate despre locatia de cazare si pachetul de servicii oferit apasati aici:

Pe cuvantul „aici” puneti link spre urmatorul text:

Locatia este BAZA DE AGREMENT SI TRATAMENT TIERNA – Baile Herculane, situata la nord de statiunea Baile Herculane, langa Barajul si lacul de acumulare Prisaca.

Puteti localiza locatia pe Google Maps la urmatorul link: Baza de tratament si agrement TIERNA

Puteti gasi informatii despre aceasta baza si pe urmatorul site: www.arsenalgroup.ro

PACHET SERVICII

  1. Camera dubla – pachet 3 nopti = 420 lei pentru doua persoane, (sau apartament – pachet 3 nopti = 600 lei).
  2. Mic dejun – 23 lei/persoana/zi
  3. Cina – 33 lei/persoana/zi
  4. Cina festiva – 95 lei/persoana

TOTAL PACHET SERVICII pentru o persoana = 210 lei (cazare 3 nopti) + 23 lei x 3 (mic dejun) + 33 lei x 2 (cina joi si vineri) + 95 lei (cina festiva sambata) = 440 lei/persoana.

OPTIONAL se poate comanda si masa de pranz la pretul de 38 lei/persoana/zi. Atentie! Comanda optionala se poate face doar in acelasi timp cu comanda pachetului de servicii de baza, în niciun caz nu se poate face acolo pe loc. Baza de Agrement TIERNA nu este locatie publica, ci este o baza cu circuit inchis si apartine HIDROELECTRICA S.A. Din acest motiv bucataria restaurantului se aprovizioneaza strict pentru numarul de portii comandate de AAECR la acest eveniment si stipulate în contract.

Servicii DJ pentru cina festiva – NEINCLUSE IN TARIFUL PACHETULUI. In cazul in care se opteaza pentru servicii DJ, costurile se vor imparti la numarul de persoane participante la eveniment.

În ziua de vineri 07 septembrie se va organiza excursie/croaziera (cu salupa sau vaporasul) la obiectivele turistice pe Clisura Dunarii. Pretul este de aproximativ 30 lei/ora/persoana si croaziera dureaza aproximativ 3 ore. Aceste servicii nu sunt incluse in pachet si se vor plati acolo pe loc.

Locurile sunt limitate astfel: Baza dispune de 36 de camere duble (72 persoane) + 6 apartamente (18 persoane)

Înscrierile se fac prin achitarea avansului de 50% din pretul pachetului de servicii comandat, adica 220 lei/persoana (pentru pachetul de baza) sau 277 lei/persoana (pentru pachet baza + pachet optional).

Plata se face în contul AAECR RO10 BTRL RONC RT0V 5627 3901 deschis la Banca Transilvania. Cod fiscal AAECR 17085834. Dupa efectuarea platii trimiteti OP-ul la director@aaec.ro . Factura de avans se emite in maxim 5 zile de la primirea dovezii platii.

Înscrierile încep de astazi si se vor încheia la 10 august inclusiv sau pana la completarea numarului de locuri, în functie de care situatie intervine prima.

Plata diferentei pachetului de servicii se face pana la 31 august inclusiv, in acelasi cont.

În cazul în care o persoana înscrisa la eveniment se razgandeste si se retrage, o poate face pana la 01 august si avansul este rambursabil, dupa data de 01 august nu mai este rambursabil, numai daca persoana in cauza isi gaseste înlocuitor (membru AAECR) pentru participare la eveniment.

Pentru alte întrebari despre ZAE nu ezitati sa contactati directorul de comunicare al AAECR prin telefon sau e-mail.

NOTA: Acest anunt a fost transmis prin e-mail membrilor AAECR care au trimis acordul scris privind datele cu caracter personal.

© 2024 Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Toate drepturile rezervate.

Site dezvoltat de Cristian Tismanaru.